У Луцьку відкриють садочок при правознавчому ліцеї

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Близько 380 тисяч гривень потрібно виділити з бюджету міста на розробку проектно-кошторисної документації та проведення відповідних експертиз щодо реконструкції корпусу № 3 КЗ "ЛНВК ЗОШ-інтернат І-ІІІ ст. - правознавчий ліцей". Саме в цьому корпусі планують розмістити адміністрацію майбутнього дитячого садка.

На спорудження самого садочку в мікрорайоні вулиці Дубнівської необхідно буде близько 30 млн гривень. Заступник директора департаменту фінансів та бюджету Людмила Гаврилевська зазначила, що дошкільний навчальний заклад буде розрахований приблизно на 225 місць.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, що відбулося 6 червня.

Депутат Олександр Кравченко розповів, що питання необхідності відкриття садочку на Дубнівській вулиці він неодноразово піднімав. Також він повідомив, що місце майбутнього будівництва визначали разом із експертами.

Необхідність будівництва дошкільного навчального закладу на вулиці Дубнівській підкреслив і Борис Смаль, який провів своє перше засідання як голова комісії.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі