У тих, хто боргує за комунальні послуги, хочуть забирати квартири

Джерело: Волинський інформаційний портал
  1. Новина відноситься до:

Борг населення перед ДКП «Луцьктепло» сягає 28 мільйонів гривень.

Про це 11 вересня під час засідання антикризового енергетичного штабу розповіла заступник міського голови Луцька Лариса Соколовська, повідомляє інформаційне агентство «Волинські новини».

Нині заборгованість ДКП «Луцьктепло» за газ становить 42,82 мільйона гривень. Із них 22 мільйони – безпосередньо борг поточного року. Шість мільйонів гривень – різниця в тарифах, і досі не визначено, як буде вона відшкодовуватися.

Також підприємству нараховані 4,9 мільйона гривень штрафних санкцій і пені. Тож звертатимуться до Кабінету Міністрів, щоб розглянули питання про їх списання.

Чотири мільйони гривень – заборгованість юридичних осіб. Борг населення сягає 27 мільйонів. Хоча станом на початок року ця сума була вдвічі більшою.

У 55 квартиронаймачів борг сягає понад 50 тисяч гривень. Тож ведеться претензійна робота. Найбільшим боржником у Луцьку є горезвісна пані Кушнір, яка має дев’ять об’єктів нерухомого майна.  Заборгованість становить півмільйона гривень.

«Сподіваємося, що хоч одну квартиру вилучимо», – зазначила Лариса Соколовська. Вона вважає, що це могло би спричинити резонанс і стати наукою для інших злісних боржників.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі