У Луцьку показали романтичну комедію з Ольгою Сумською

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

Французьку п’єсу про любовні перипетії, за участю Ольги Сумськоїта Віталія Борисюка, показали в Луцьку.

У драмтеатрі міста 25 квітня лучани мали можливість насолодитися виставою «Боїнг-Боїнг», яка увійшла до «Книги рекордів Гіннеса» як іноземна комедія, котру найчастіше виконували на закордонних сценах.

Головні ролі в п’єсі зіграли Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Марина ЯгодкінаГеоргій ХостікоєвХристина Сінельник та Аліна Безуханич.

Головна дія картини відбувається в паризькій квартирі, не покидаючи яку, «можна відвідати будь-яку країну». Усе через те, що її власник одночасно крутить романи із трьома чарівними жінками: француженкою, американкою та німкенею.



Його обраниці – стюардеси авіаліній відповідних держав, завдяки чому чоловікові вдається проводити час із кожною окремо, адже, коли одна відлітає в рейс, друга знаходиться в небі, а третя приземляється.



Вдало пристосувавши своє життя під розклад прильотів і відльотів, ловелас, однак, як зазвичай це буває, потрапляє в досить незручну ситуацію, коли до нього одночасно прибувають всі три кохані – усе через новий літак, який суттєво скоротив тривалість польотів.

Розібратися із усіма пасіями йому допомагають старий товариш і домашня працівниця.



Незважаючи на низку критичних і комічних випадків, у кінці на глядачів чекав хеппі-енд: усі герої віднайшли своє кохання.

Лучани досить тепло зустріли виставу: протягом усього дійства сміялися та гучно плескали в долоні, реагуючи на вдалі висловлювання акторів. Не вгавали бурхливі оплески й упродовж фінального танцю виконавців під запальну французьку пісню.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі