Луцька міськрада запустить новий сайт?

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:


Для потреб Луцької міської ради планують закупити близько 40 комп’ютерів, а також розглядають можливість запуску нового сайту установи.

Про це йшлося 25 квітня під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Керівник відділу програмно-комп’ютерного забезпечення Луцької міської ради Олександр Король звернувся із пропозицією модернізації сервісного обладнання (вартість – 400 тис. грн) та засобів інформатизації, що передбачає закупівлю нової техніки та модернізацію старої.

Із цією метою заплановано придбати 40 системних блоків і моніторів за 600 тис. грн, а також легалізувати програмне забезпечення, передусім програми Photoshopі Word, за 260 тис. грн.

Депутат Борис Смаль, своєю чергою, звернув увагу присутніх народних обранців на те, що на сайті міської ради вже давно не працює пошуковий модуль. Він запитав, чи для вирішення цієї проблеми роблять якісь кроки.

Олександр Король відзначив, що, скоріше, вдасться запустити новий сайт, процес розробки якого може затягнутися на 3–4 місяці. Тобто новий сайт міської ради може з’явитися орієнтовно восени. Як зауважив Король, вартість його розробки становитиме від 50 тис. грн.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі