Ремонт доріг у Луцьку завершать у червні

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Наразі триває ямковий ремонт на усіх дорогах міста – вже використали 43 тонни холодного асфальтобетону. Остаточно завершити заплановані ремонти шляхів у Луцьку планують до кінця червня.

Про це йшлося під час оперативної наради в виконувача повноважень Луцького міського голови 19 квітня.

Як повідомив директор департаменту ЖКГ міськради Юрій Крась, з метою утримання вулично-шляхової мережі у належному стані провели поточний ремонт на вулицях Глушець, Рівненській, проспектах Волі, Відродження, а також ліквідовували ямковість гарячим та холодним асфальтобетоном на всіх дорогах міста. 43 тонни холодного асфальтобетону використали для робіт на вулицях Ковельській, Окружній, Гордіюк, Парковій, перехресті Шевченка-Набережна, Рівненській, Винниченка, проспекті Відродження.

Також на найбільш зруйнованих ділянках доріг здійснюють фрезування асфальтобетонного покриття проїжджої частини з метою зменшення ямковості. На цих ділянках згодом здійснять капітальний ремонт.

На запитання першого заступника міського голови Григорія Недопада про те, коли завершать ремонт на ділянках на вулиці Набережній, де наразі здійснили фрезування, Юрій Крась відповів, що найбільш складною була ділянка на перетині Набережної та Кверцівської, де слабкою є основа дороги. Наразі вирішують, чи класти на ділянці геотекстиль, чи використовувати інші матеріали. Ділянку обстежують фахівці, здійснюється шурфування. Для зменшення ямковості і забезпечення проїзду зараз здійснили фрезування, а роботи з ремонту доріг планують завершити до середини-кінця червня. Наразі у роботі перебуває проектно-кошторисна документація.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук закликав комунальників продовжувати ямковий ремонт доріг міста та повідомив, що цьогоріч здійснять капітальний ремонт на багатьох дорогах у Луцьку.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі