Головну пішохідну вулицю Луцька заблокують болардами

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Аби надалі не перетворювати вулицю Лесі Українки на стихійну парковку, у міськраді повідомили про готовність встановити низку болардів, що дозволять вулиці лишатися пішохідною.

Про це йшлося під час оперативної наради в виконувача повноважень Луцького міського голови 19 квітня.

Заступник міського голови Григорій Пустовіт звернув увагу на те, що працівники патрульної поліції штрафували лучан, які паркували автомобілі на вулиці Рівненській, поблизу цвинтаря, приїхавши, аби поприбирати на могилах перед поминальною неділею. Він зауважив, що автомобілям там недостатньо місця, щоб припаркуватися, але чомусь одночасно патрульні лишають без уваги дорогі автівки, що припарковані на пішохідній вулиці Лесі Українки у центрі міста. Отже, таку роботу патрульних він назвав вибірковим підходом і зауважив, що подібна ситуація може скластися поблизу цвинтаря у селі Гаразджа. Посадовець закликав патрульних наводити лад не лише біля кладовищ, куди приїздять прості люди, щоб прибрати поховання, а й на вулиці Лесі Українки. Нині, мовляв, багатьох обурює, що вулицею безкарно їздять автомобілі та перетворили її на парковку.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук повідомив, що на вихідних трапився неприємний інцидент, коли водій дозволив собі не лише їхати цією вулицею, а й погрожувати пішоходам. Він доручив директору департаменту ЖКГ Юрію Красю оглянути вулицю та підготувати перелік об’єктів благоустрою, визначити місця для встановлення болардів, щоб вулиця надалі не перетворювалася на стихійну парковку, а лишалася пішохідною. Він закликав посадовця готувати пропозицію, щоб депутати могли передбачити кошти під час сесії і встановити ці елементи благоустрою.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі