Ціну за проїзд у маршрутках Луцька можуть знизити

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Виконувач обов'язків Луцького міського голови Ігор Поліщук вирішив детально перевірити всі складові вартості проїзду в громадському транспорті міста. З його слів, перевізники не показали достовірних розрахунків, натомість окремі політики лобіювали подорожчання квитка.

Про це йшлося під час о засідання постійної комісій Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 4-го квітня.

Як відомо, проїзд у луцьких маршрутках з 1 квітня 2017 року подорожчав до 4 гривень.

ЧИТАТИ ЩЕ: ФЛЕШМОБ У ЛУЦЬКУ - ОДИН ДЕНЬ БЕЗ МАРШРУТОК

«Я не підтримую рішення, яке прийняли на виконкомі. Бо є для того, аби піднімати вартість проїзду в громадському транспорті міста, то необхідно побачити всі складові, опираючись на які формується ціна. А це паливо, оплата праці, пасажиропотік, податки тощо. Екс-заступник міського голови Сергій Григоренко відверто лобіював підвищення тарифу, мовляв, може бути й 5 гривень, але лучани радійте, що підняли лише на 4 гривні. Тому, затвердивши моїх заступників, ми якнайшвидше зустрінемося з усіма перевізниками та вимагатимемо він них детального пояснення та розрахунків», - запевнив Ігор Поліщук.

Як повідомлялося, підняття тарифів на проїзд у маршрутках - це такий собі «подарунок» трьох заступників міського голови, які вирішили зробити сюрприз лучанам перед своєю відставкою. Нагадаємо, раніше виконком прийняв рішення про обстеження пасажиропотоку у всіх маршрутках міста. Варто додати, у той час, коли перевізники з боєм добиваються підвищення вартості проїзду, в мешканців міста є чимало нарікань на якість перевезень. Пересічні лучани часто скаржаться на поведінку водіїв, недотримання ними графіків руху, холод в транспорті та якість перевезень.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі