У Луцьку презентують книгу «Маленький український ангел»

 Волинська обласна бібліотека для дітей запрошує користувачів і гостей на презентацію  нової дитячої книги «Маленький український ангел» відомої української письменниці, члена Національної спілки письменників України Клавдії Корецької. На вас чекають поетичні читання та захоплююча зустріч з автором.

Захід відбудеться в приміщенні  Волинської обласної бібліотеки для дітей (пр. Волі, 37) 24 березня 2017 року о 12 год. 40 хв.

Нова книга поезій волинянки Клави Корецької побачила світ лютого цього року. У 52-сторінковій збірці «Маленький український ангел» - вірші, які художньо віддзеркалюють українську трагідраму сьогодення. 

Епіграфом до «Маленького українського ангела» стало зворушливе п’ятирічної киянки Ждани, висловлене нею ще під час Помаранчевої революції 2004 року: «Я так люблю Україну, що можу небо поцілувати». У кожному з верлібрів, що опубліковані в новій книзі лучанки Клавдії Корецької, - талановите художнє осмислення нинішніх реалій. Поетесі вдалося органічно поєднати глибинний ліризм і яскраво виражене публіцистичне начало. Причому «Маленький український ангел» однаково цікавий як для юного, так і «багатого літами» читача, адже кожен текст – щемливе (мудре і водночас дитинно довірливе) сповідальне одкровення, незаймано-чистий, світлий, оптимістичний погляд на сьогодення.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі