На вулиці Лесі Українки у Луцьку планують звести кафе

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

Земельну ділянку для підприємства, яке хоче збудувати кафе на головній туристичній вулиці міста, погодили депутати міськради.

Про це йшлося під час 20-ї сесії Луцької міськради 21 березня.

Депутати в черговий раз розглянули проект рішення про надання ПП «КИЙ-Х» дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вулиці Лесі Українки, 19а(площею 0,0112 гектара).

Нагадаємо, раніше йшлося про будівництво на цій ділянці двоповерхового офісно-торговельного комплексу, суміжного з сусіднім житловим будинком. У разі будівництва довелося б виселяти мешканців декількох квартир або ж замуровувати частину вікон в їхніх помешканнях. Тоді депутати не підтримали проект рішення.

Цього разу представниця підприємства Ярослава Поліщук розповіла, що замовник будівництва врахував усі побажання та вніс зміни у проект. Отже, на ділянці буде працювати лише кафетерій. Представники ПП «КИЙ-Х», мовляв, хочуть навести лад на ділянці, аби там не було смітників та безхатченків.


На запитання секретаря міськради Ігоря Поліщука про те, чи узгоджували представники підприємства питання з архітектором, вона відповіла ствердно, запевнивши також, що вигляд фасаду погодили з мешканцями сусіднього будинку і будівництво \м не заважатиме та не закриватиме вікна.

Отже, депутати підтримали проект рішення.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі