Луцьк залишиться без дороги, бо Моклиця депутатам «вже не друг»?

Заступник міського голови відмовляється виконувати свої обов’язки, бо йому не подобається позиція частини депутатського корпусу.

Такі висновки можна зробити з інформації, яку озвучив депутат міськради Аркадій Соломатін під час 20 чергової сесії Луцької міськради 21 березня.

Під час розгляду питання Різне депутат повідомив, що отримав звернення Жидичинської сільської ради, яка клопочеться про дорогу, яка з’єднує село з Луцьком.

Депутат переконує: торік робив кілька звернень щодо дороги, але проблема з аварійною ділянкою не вирішилась. З його слів, 2 тижні тому комунальні служби, начебто, приїхали і відремонтували дорогу. Але, запевняє він, учора, навідавшись туди, так і не побачив роботи комунальників.

«Я вчора приїхав туди, а дороги немає, зробив фото і зробив запит. Я попросив, щоб заступник міського голови Юрій Моклиця, від міськради підготував документ, бо проблему ремонту просять вирішити і велосипедисти. Він мені пообіцяв це зробити, але сьогодні сказав, що не дружить зі мною, тож і велосипедисти його не сильно хвилюють», - зауважив депутат.

Нагадаємо, сьогодні, депутати Луцької міськради обрали нового секретаря. Проте, з таким рішенням погодились не всі: до прикладу, троє заступників міського голови вважаючи, що сесія «нелегітимна», познімали свої рішення.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі