У парку Луцька лише через тиждень витягнули лавку з канави

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

Комунальники лише через шість днів встановили на старе місце лавку, яку перекинули вандали на центральній алеї у луцькому парку.

Нагадаємо, в ніч на 13 березня невідомі намагалися понівечити лавки, вони позривали їх з місця, поперекидали та намагалися зламати. І хоч наступного дня більшість лавок комунальники встановили на місце, одній довелося довгенько чекати.

Як пояснив начальник виробництва комунального підприємства «Парки і сквери міста Луцька» Михайло Ганущак, ця лавка важка, з бетонними краями, тому працівникам буцімто було проблематично встановити її на "рідне" місце.

«Дійсно вандали перекинули майже всі лавки на центральній алеї, наступного дня їх усі поставили на місце, окрім однієї. Та що лишилася – дуже важка, адже має бетонні підставки, загальна вага її близько 300 кілограмів.

Потрібна була техніка. Сьогодні там робили планові роботи краном й витягнули її. Зараз лавка вже стоїть на місці – на алеї»,- пояснив Ганущак.

Та запевнив, те, що лавка пробула у воді так довго, не вплинуло на її стан, мовляв, відповідальний майстер обстежив, чи все в порядку.

Також Михайло Ганущак додав, що подібні хуліганські дії трапляються щороку.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі