У Луцьку просять півмільйона на ремонт сходів і зупинок

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

З поточного ремонту вулиць 500 тисяч гривень перерозподілять на ремонт об’єктів благоустрою, серед яких сходи у центрі міста та зупинки громадського транспорту.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 17 березня.

Як повідомила директор департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова, у рамках змін до бюджету на 500 тисяч пропонують збільшити витрати на капітальний ремонт об’єктів благоустрою та зменшити на цю ж суму витрати на поточний ремонт вулиць.

Як пояснив у телефонному режимі директор департаменту ЖКГ Юрій Крась, наразі не виділили жодної копійки на ремонт об’єктів благоустрою. Так, не виконані з минулого року роботи з ремонту підпірної стінки та сходів на вулиці Прогресу, а також сходів на вулиці Степана Бандери. Отже, орієнтовно 200 тисяч коштуватимуть роботи на вулиці Прогресу, приблизно стільки ж планують витратити на роботи на вулиці Степана Бандери, 13, де ремонтували прибудинкову територію та обіцяли поремонтувати сходи. Проект вже був розроблений, але його переробили, оскільки мешканці наполягали на облаштуванні пандусу. Окрім цього, немає коштів на облаштування твердого покриття на зупинках та облаштування самих зупинок. Зокрема, хочуть здійснити роботи на зупинці транспорту на автостанції №2 та декількох інших майданчиках.

Члени комісії просили посадовця надати кошториси згаданих робіт щодо всіх проектів.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі