У Луцьку визначили кращих риболовів серед юніорів

  1. Новина відноситься до:

На ставку «Теремно» у Луцьку відбувся сьомий Чемпіонат Волинської області з ловлі риби поплавцевою вудкою серед юніорів.

Чемпіонів визначлаи у суботу, 5 вересня, повідомляють організатори.

Позмагатися за звання кращого риболова області прийшли позмагатися 47 дітей віком від 3 до 16 років. Найменші були з батьками, а учасники старшої вікової групи самостійно упродовж двох турів проявляли майстерність, аби впіймати якнайбільше риби.

Тут були і бувалі риболови, які вже упродовж кількох років поспіль беруть участь у таких змаганнях, а були й ті, хто чи не вперше взяв вудочку в руки.

Окрім рибальських змагань, на учасників чекав ситний обід з традиційною рибною юшкою та іншими смачними частуваннями, а також веселі конкурси та забави на риболовну тематику. 

«Організовуючи Чемпіонат з лову риби поплавцевою вудкою, ми ставили перед собою дві основні цілі: спортивну та виховну. Що стосується спортивної сторони, то хочу відзначити, що спортсмени з риболовного спорту Волинської області займають призові місця на загальноукраїнських та міжнародних змаганнях, тому наша організація робить все можливе, аби популяризувати риболовний спорт серед підростаючого покоління. 

Саме на таких змаганнях проявляються справжні таланти, які мають усі шанси в майбутньому стати чемпіонами України і навіть світу. 

Що ж до виховної функції заходу, то ми мали на меті «витягнути» дітей з моніторів комп’ютерів та екранів телевізорів, долучити їх до активного, здорового способу життя та корисного дозвілля, показати, що рибалити – це цікаво та весело,» - зазначив віце-президент Федерації риболовного спорту Волинської області В’ячеслав Теліцин.

Цікаво, що переможцями в риболовлі стали дівчатка. У молодшій групі віком від 3 до 11 років – Аня Мосійчук , а в старшій групі віком від 11 до 16 років – Оля Гольченко.

А щоб підбадьорити тих, кому не вдалося зайняти призових місць, їх нагородили пам’ятними подарунками та відзнаками. Загалом, призи та хороший настрій отримали всі учасники 7-го Чемпіонату Волинської області з ловлі риби поплавцевою вудкою серед юніорів.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі