На Волині висадили понад 1,5 гектара лісу

Джерело: Любешів сьогодні

Цими днями у лісових масивах, що належать до фонду державного підприємства «Любешівське ЛМГ», активно проводяться лісокультурні роботи. В тому, що садити дерева не тільки призначення людини, а й велике для неї задоволення переконуєшся, коли спостерігаєш за цим процесом.

Енергійно, азартно, з посмішками на обличчях висаджували тендітні, крихітні саджанці сосонок працівники Любешівської райдержадміністрації, які на пропозицію держлісгоспу взяли участь у залісненні ділянки поблизу села Деревок. Загалом працівниками райдержадміністрації було висаджено 1,6 га лісових культур.

Короткий інструктаж працівників лісгоспу – і всі цілком професійно користувалися мечем Колесова, яким робиться лунка для рослин, акуратно ущільнювали ґрунт навколо маленьких рослинок, які тільки формою хвої видавали, що це – сосна. Запорукою того, що рослини добре приживуться, були і хороший настрій працівників, і сприятлива переддощова погода.

Директор ДП «Любешівське лісомисливське господарство» Віталій Котеленець, інженер лісових культур Любешівського ЛМГ Віра Оласюк та лісничий Деревківського лісництва Ігор Дроздик подякували за співпрацю у хорошій справі – висадці лісу.
«Ліс – це не просто посадив і він виріс за рік. Ні, це клопітка праця, яка займає не роки, а десятиліття. І я дуже вдячний, що ми спільними зусиллями робимо добру справу для наших нащадків. Адже ліс – це місце, де відпочиває душа», – значив директор Любешівського ЛМГ Віталій Котеленець.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі