«Вар’яти» зібрали у Луцьку аншлаги. ФОТО. ВІДЕО

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Повна зала Волинського обласного драматичного театру глядачів двічі збиралась для того, аби послухати жартів від «Вар’ятів». Не зважаючи на те, що концертів було два, ще за тиждень до 2 березня всі квитки вже були розпродані.

Традиційно, жартували про політику, стосунки, дітей, та, звичайно, кохання. Сергій Притула відверто зізнався, що в рідному Збаражі після інтерв’ю нардепа Сергія Лещенка люди досі думають, що той Притула, який позичив 100 тисяч доларів депутату на квартиру, це саме Сергій. Хоча насправді йдеться про головного редактора «Української правди» Олену Притулу.

«Взагалі, в нас нардепів можна відправляти на шоу телеканалу СТБ. В них, то хата на тата, то машина на маму, то феросплавний комбінат на діда», – каже Притула.

Більшість «Вар’ятів» вже мають дітей, тому не дивно, що за вечір прозвучало чимало жартів про дітей та споминів про дитинство. Зокрема, і про надмірну опіку над дітьми. «Коли я чхав, мама казала мені «будь здоровий!», і то був наказ!», - жартували хлопці.


Цю ж думку поділяє і сам Притула, який зізнався, що довгий час жив в селі, «де плавав в озері, яке кишіло гусьми і дітьми». Мовляв, виріс «здоровим хлопом», і не знав ні про які мікроби.

Серед жартів, які звучали в залі, лучанам припали до душі такі:

«На зустріч випускників прийшли медалісти. Решта – приїхали».

«Колись одяг дітям купували на виріст, тепер – на вагу».

«Один хлопчик мав такі великі вуха, що на святі Букваря був буквою «Ф».

«Щоб не впасти, алкоголік оперся на банкомат. «ПриватБанк» - ваша точка опори».

«В «Таврії» вистрелила подушка безпеки, і водій задихнувся пір’ям».

«Фанатки «Монатіка» мають учнівський, фанатки Івана Дорна – студентський, фанатки Павла Зіброва мають 3 фото в паспорті».

«Мерседес – для тих, хто вірить в перемогу. Ягуар – для тих, хто вірить в успіх. Ланос – для тих, хто вірить в Бога».

«Український парадокс: горілка – гірка, помідори – солені, капуста – кисла, але після того всього пика така задоволена…».

«Генеральному прокурору України Юрію Луценку так важко вимовляти свою посаду, що він всім каже, що він – адвокат».

«Порошенко на ніч дітям читає про безвізовий режим».


Сергій Притула відомий не лише як гуморист, але й як постійний волонтер для українських захисників – левову долю від концертів «Вар’яти» спрямовують на допомогу військовим. Цього разу кошти від луцьких концертів спрямують на реабілітаційний центр для учасників АТО «Крок назустріч», який хлопці утримують ще з червня 2015 року.

«Два концерти – то завжди приємно. Бо то дві каси», - жартома сказав Притула зауваживши, що оскільки ще за тиждень до концертів всі квитки розкупили, то наступного разу «Вар’яти» даватимуть в Луцьку не два, а три концерти.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі