Новини минулого: 28 січня

  1. Новина відноситься до:

«Радянська Волинь», 28 січня 1983 року

Молоді – ідейний гарт. У Будинку політосвіти обкому Компартії України відбулася обласна науково-практична конференція лекторів, пропагандистів та комсомольського активу. На конференції виступили з лекціями «Український буржуазний націоналізм і сучасна ідеологічна боротьба» – доктор філософських наук, професор, заступник начальника вищої школи МВС УРСР Ю. І. Римаренко, «Ідеологічна боротьба і молодь» – кандидат історичних наук, доцент Київського торгово-економічного інституту О. В. Кортунов, «Іудаїзм та сіонізм у сучасній ідеологічній боротьбі» – лектор республіканської організації товариства «Знання» Р. А. Бренман.

Потім відбулося заняття у двох секціях, на яких учасники конференції розглянули питання патріотичного та інтернаціонального виховання молоді, діяльності комітетів комсомолу з критики українського буржуазного націоналізму як знаряддя імперіалізму і реакції. У роботі конференції взяв участь завідуючий відділом науки і учбових закладів обкому Компартії України Б. Й. Заброварний.

До відома абонентів радіотрансляційної мережі міста Луцька. Із 1 лютого Луцький радіотрансляційний вузол ліквідується і на правах цеху приєднується до Луцької телеграфно-телефонної станції. Всі претензії до радіовузла предʼявляти до 1 лютого ц. р.

Погода. Сьогодні в Луцьку та області, як повідомляє обласне гідрометеобюро, буде хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ. Вітер західний, 9 – 14 м / сек. Температура повітря 4 – 9 градусів тепла. Протягом дня атмосферний тиск істотно не зміниться. Торік 28 січня температура повітря вдень по області була 1 – 2 градуси морозу.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі