На головній площі Луцька заблокують в’їзд автівок

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

Лучан обурило перетворення центрального майдану міста на стихійну парковку, відтак, міська влада пообіцяла закрити Театральний майдан для автомобілів.

Про це йшлося під час 18 сесії Луцької міськради 25 січня.

Навести лад на Театральному майдані закликав міського голову депутат Павло Данильчук. Зі слів обранця громади, під час новорічно-різдвяних свят центральна площа Луцька перетворилася на парковку, містяни залишали свої автівки навіть перед драмтеатром та біля пам’ятника Лесі Українці. Депутат назвав це неподобством, нагадавши, що лучани з обуренням викладали фотографії припаркованих на майдані автомобілів в соцмережах.

Міський голова Микола Романюк відповів, що дав відповідне доручення, і вже в понеділок директор департаменту ЖКГ Юрій Крась знайшов квітники та клумби, аби заблокувати автомобілям в’їзд на Театральний майдан. Однак, зі слів міського голови, ночами лучани іноді тросами, прикріпленими до позашляховиків, розтягують клумби, щоб відкрити проїзд. Мер запевнив, що дав доручення перекрити Театральний майдан та відкривати лише тоді, коли потрібно, наприклад, встановити сцену.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі