Новини минулого: 12 січня

  1. Новина відноситься до:

«Радянська Волинь», 12 січня 1973 року

Прибуття О. М. Косигіна в Тюмень. 10 січня член Політбюро ЦК КПРС Голова Ради міністрів СРСР О. М. Косигін прибув  у Тюмень. В аеропорту О. М. Косигіна зустрічали перший секретар Тюменського обкому КПРС Б. Є. Щербина, голова Тюменського облвиконкому Л. Н. Кузнецов, інші офіційні особи області й міста. О. М. Косигіна зустрічали також заступник Голови Ради Міністрів СРСР В. Е. Димшиць, міністри СРСР П. С. Непорожній, С. А. Оруджев, В. Д. Шашин, які прибули раніше в Тюмень.

Нова АТС. Стала до ладу ще одна автоматична телефонна станція. Збудована вона в Локачах. Нова АТС розрахована на 500 номерів. З її введенням в районі повністю автоматизовано зв’язок між населеними пунктами. Збільшилась кількість абонентських номерів. На 1400 номерів збільшено потужність телефонної станції у Володимирі-Волинському. В новому році власниками телефонних апаратів стали і сотні жителів Ковеля. Всього ж останнім часом телефонну мережу розширено майже на 3500 номерів.

Поєдинок з лисом. Сталося це в селі Вілиця Любомльського району. Колгоспниця Віра Іванівна Цьось поралася по господарству, коли почула крик сполоханих курей. Мерщій вибігла з хати і побачила, як здоровенний лис збирався тікати з найбільшою куркою. Господарка настигла злодія і вирвала з його пащі здобич. Тоді лист кинувся на жінку. Незвичайний поєдинок помітили секретар парторганізації колгоспу І. Карпук, його син Степан та шофер І. Зінчук. Поспішили на допомогу, та… біля ніг колгоспниці вже конав лис. Господарка прибила його палицею, що підпала під руку.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі