Новини минулого: 29 грудня

  1. Новина відноситься до:

«Радянська Волинь», 29 грудня 1973 року

Туризм – найкращий відпочинок. Задоволені повернулись з останньої поїздки в Брест інженерно-технічні працівники та службовці бавовно-прядильного обʼєднання «Волинь». Цією поїздкою їх премійовано за участь у суботнику.

У цьому році 45 разів вирушав автобус з робітниками обʼєднання у туристські подорожі. Близько півтори тисячі робітників мали змогу оглянути визначні місця Києва, Бреста, Закарпаття, Хотині, рідної Волині. Двадцять пʼять чоловік здійснили туристські подорожі по Радянському Союзу.

Успіх кінофікаторів. Що не рік, то все більше високоідейних художніх фільмів зʼявляється на екранах кінотеатрів області. Велика роль в ознайомленні глядачів з творами радянських та зарубіжних кінематографістів, у їх пропаганді належить працівникам обласної контори прокату кінофільмів. І своє завдання вони виконують з честю. Нинішній рік, зокрема, працівники обласної контори прокату кінофільмів завершуюють з хорошими показниками. Ще 3 грудня виконано план трьох років девʼятої пʼятирічки, а двома тижнями пізніше – план нинішнього 1973 року.

На навчанні – бригадири. Горохів. Відбувся випуск слухачів місячних курсів облікових працівників колгоспів. Тепер прибули на навчання бригадири комплексних і рільничих громад.  Протягом зимового періоду на курсах при Горохівському сільськогосподарському радгоспі-технікумі пройде перепідготовку понад 100 курівників і спеціалістів колгоспного виробництва середньої ланки. Слухачі курсів вивчають питання економіки й організації сільськогосподарського виробництва, агротехніку вирощування різних  культур, передовий досвід.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі