Черги на митниці «Ягодин» - наслідок неорганізованої роботи

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Величезні черги й довготривалі огляди – усе це через неналежну організацію роботи митників.

Втім, ситуацію можна змінити, - у цьому впевнений головний виконувач обов’язків начальника Волинської митниці Юрій Мацібора. Про це йшлося під час круглого столу керівника митниці Юрія Мацібори з представниками бізнесу та громадськості вчора, 31-го серпня, в приміщенні ДВС на Волині, повідомляє інформаційне агентство «Волинські новини».

«Я бачив, які там довжелезні черги. Усе це через те, що неналежно організована робота. Зараз за добу пропускають 200-300 автівок, втім, можливість – 600 машин. Усе відразу не зміниш, але процес буде йти на покращення», - запевнив посадовець.

Громадські активісти попросили зважити й на ситуацію із хабарництвом, мовляв, було таке, що митники мали списки із справними «платниками», яких оминав огляд, інші ж могли годинами потерпати від надмірної уваги контролерів.

Окрім того, присутні під час конференції попросили привести вигляд митниці у належний стан та звернути увагу на вбиральні, яким далеко до європейських стандартів.

З цього приводу Мацібора відповів, що коштів на розвиток взагалі не передбачено, але питання хочуть вирішити завдяки інвесторам і над цим вже працюють.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі