Що має бути на новорічному столі у рік Червоного Вогняного Півня

Вже саме час задуматися над тим, як зустрічати Новий рік 2017, що поставити на новорічний стіл і як прикрасити будинок до свята. Про це пише Світове життя.

Новий рік 2017 – рік Червоного Вогняного Півня

Сьогодні, коли змішані традиції Сходу і Заходу, дуже популярно влаштовувати тематичні вечірки, пов'язані з твариною-покровителем року за східним календарем. Новий рік 2017 рік – це рік Червоного Вогняного Півня, тому всі атрибути новорічного свята – одяг, прикраса будинку, оздоблення столу – необхідно коригувати під смаки саме Червоного Півня.

 

ukr.media

ukr.media

Потрібно заздалегідь розібратися, яка ж меню буде правильним і максимально сподобається Півневі. Щоб йому догодити, не обов’язково завантажувати стіл делікатесами, які вимагають уміння шеф-кухаря. Крім того, на новорічному столі не повинно бути страви з птиці, зокрема, курятина. Краще приготувати гарячі страви з баранини, яловичини або свинини. З меню слід викреслити всю дичину: качок, індиків, перепелів. Використовувати курячі яйця в якості прикраси на новорічному столі також не рекомендується, передає ЗМІ.

В новорічне меню 2017 можна включити оригінальні закуски і салати , маленькі святкові бутерброди і канапе , смачні м’ясні страви і легкі десерти. На столі має бути якомога більше страв зі свіжих овочів і зелені. На десерт краще всього підійде фруктовий пиріг.

Постарайтеся, щоб на святковому столі було багато домашніх цукерок, наприклад, карамельних півників на паличці. Вони символізують сімейне щастя і міцні родинні стосунки. Звичні у нас апельсини, мандарини або персики в Китаї вважаються їстівним втіленням багатства, золотих монет.

Що стосується напоїв, то в рік Півня бажано віддати перевагу натуральним сокам і мінеральній воді. З алкогольних напоїв краще вибрати традиційне шампанське і легкі коктейлі домашнього приготування. Тим більше, що слово cocktail перекладається як півнячий хвіст.

Святковий новорічний стіл – це не тільки смачні страви, але і красива сервіровка і святковий декор. Новорічний стіл 2017 повинен бути прикрашеним в червоних і золотистих тонах. Для новорічного столу краще вибрати традиційну білу скатертину або з вишивкою омелою. Така скатертина виглядає дуже урочисто, але можна використовувати і скатертини контрастного кольору.

Красива ваза з квітами або декоративна ялинка в центрі столу додадуть нотку душевності свята. Приголомшливо виглядає на столі різдвяний вінок, доповнений мерехтінням свічок.

Можна прикрасити тарілки ялиновими гілочками, а на столі розкласти блискучі іграшки. А щоб дотримати східні традиції, поставте у центрі столу склянку з водою і тарілку з зерном для Вогняного Півня.

Як прикрасити новорічний стіл 2017

ukr.media

ukr.media

ukr.media

ukr.media

ukr.media

ukr.media

ukr.media

ukr.media

ukr.media

ukr.media

ukr.media

ukr.media

ukr.media

ukr.media

ukr.media

ukr.media

ukr.media

ukr.media

ukr.media

ukr.media

ukr.media

ukr.media

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі