Лучани - проти підвищення проїзду в маршрутках до 5 гривень

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Житель обласного центру зареєстрував петицію з закликом до міськради не допустити підвищення ціни проїзду у міських маршрутках Луцька у 2017 році.

Про це йдеться на сайті Єдиної системи місцевих петицій. Зокрема, автор апелює до міської ради, аби та стала на бік громадян, які її обирали.

«Останнім часом все більше обговорюється питання про підвищення ціни проїзду у міських маршрутних таксі міста Луцька. Гадаю в такій кризовій ситуації яка склалась в нашій країні це не доречно. Ми обирали мера міста і депутатів щоб вони відстоювали права та інтереси громади яка їх обирала, тому просимо не допустити підвищення ціни проїзду. Якщо перевізники, які на даний час працюють в місті Луцьку не хочуть возити людей по 3 грн., то оголосіть новий тендер, я впевнений що бажаючих знайдеться багато. І нехай вони не розказують що не вигідно, маршрутки завжди переповнені, а в години пік взагалі в деякі маршрутки неможливо втиснутись. Шановна ВЛАДО зробіть нарешті щось корисне для простих лучан», - пише автор петиції Сергій Прилепа.

Збір підписів триватиме ще 14 днів. Наразі зібрано 34 з 300 необхідних голосів для розгляду.

Нагадаємо, перевізники вимагають підвищення вартості квитка у маршрутках Луцька до 5 гривень вже під час найближчого засідання виконкому. У випадку відмови – обіцяють зупинити роботу усього транспорту у той же день, що може спричинити в місті транспортний колапс.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі