Жидичин відмовляється об’єднуватися з Луцьком

Джерело: Громадське. Волинь
  1. Новина відноситься до:

Більшість жителів с. Жидичин Ківерцівського району проголосували за об’єднання з Озерцівською сільською радою, а не з Луцькою міською.

Такі остаточні результати опитування громадської думки, що відбувалося упродовж трьох днів – 28-30 серпня, повідомляє «Громадське.Волинь».

Як повідомив голова Жидичинської сільської ради Олег Данкевич, в опитуванні взяли участь 1730 місцевих жителів, що становить 72,7% від загальної кількості людей, яким було запропоновано здійснити вибір.

З них 62,2% воліють об’єднатися з Озерцівською сільською радою, 32,7% – з Луцькою міською, 2,6% – з Ківерцівською міською, 0,7% – з Mаяківською сільською радою. 1,8% не підтримали жодну пропозицію.

На переконання місцевих жителів, об’єднання Жидичина з Луцьком може призвести до того, що місто поглине село і від цього буде лише одностороння вигода. А злиття двох сільських громад, на їхню думку, буде обом лише на користь. У тому, що вони спільно зможуть розв’язати всі проблеми і вирішити спірні питання, люди сумніву не мають.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі