Для того, аби боротися з бюрократією на Волинській митниці, створили громадську організацію

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Волинські громадські активісти, бізнесмени, які мають справу пов’язану з митницею, - об’єдналися, аби разом долати проблеми. Новостворене об’єднання називається «Форум щодо сприяння митній справі та інвестиціям на Волині».

Про цей шлея під час круглого столу виконувача обов’язків начальника Волинської митниці Юрія Мацібори з представниками бізнесу та громадськості сьогодні, 31-го серпня, в приміщенні ДФС на Волині, повідомляє інформаційне агентство «Волинські новини».

Представник новоствореної громадської організації «Форум щодо сприяння митній справі та інвестиціям на Волині» Олександр Таран розповів у чому відмінність їхньої ГО із громадською радою при ДФС.

«Форум щодо сприяння митній справі та інвестиціям на Волині» відрізняється від громадської ради тим, що у них є представники 50 різних громадських організацій. А це люди, які можуть бути і барменами. У нас же у ГО лише ті, хто стикається з митним оформленням, а це як юридичні організації, так і фізичні особи. Наша робота буде спрямована на те, аби мати прямий зв’язок з митницею, без гори бюрократичних звернень», - розповідає пан Олександр.

З його слів, досвід діяльності такого Форуму запозичили у Рівному.

Громадські активісти анонсували й підписання Меморандуму про співпрацю з керівником Волинської митниці 10-го вересня.

З цього приводу Юрій Мацібора запевнив, що він підтримує ініціативу про співпрацю і готовий Меморандум підписати й раніше зазначеного терміну, як тільки ознайомиться з ним.

«Щодо Форуму, то я чув про діяльність подібної ГО в Рівному й бачу у цьому лише позитив», - запевнив головний митник області.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі