Новини минулого: 7 грудня

  1. Новина відноситься до:

«Радянська Волинь», 7 грудня 1963.

Нове ательє. Напередодні Дня Радянської Конституції Луцька фабрика індивідуального пошиву та ремонту одягу відкрила нове ательє мод другого розряду. Розміщено воно в трьох кімнатах готелю в Привокзальному районі. В ательє виконують усі роботи по ремонту і виготовленню чоловічого, жіночого та дитячого одягу. Розпочато прийом замовлень майстрами вдома у замовників. Незабаром фабрика відкриє ательє мод «Новинка», де трудящі зможуть шити і ремонтувати одяг своїми силами, з допомогою майстрів.

Твори Леніна в Алжірі. Центральний орган фронту національного визволення — щотижневик «Аль-Муджахід» випустив додаток до номера, який вийшов у світ,— переклад промов і статей В. І. Леніна. Випуск багато ілюстрований фотографіями В. І. Леніна і картинами радянських художників з життя великого вождя. (ТАРС)

Лекція на міжнародну тему відбулася в селищі Голоби Рожищенського району. Її прочитав кандидат економічних наук 3. 3. Данилюк. Колгоспники задали лекторові багато запитань, на які було дано вичерпні відповіді.

Закінчено переробку трести льону в колгоспі «Перемога» Любомльського виробничого управління. Державі продано близько трьохсот центнерів волокна переважно високими номерами. Тепер колгоспники розгорнули боротьбу за одержання високого врожаю в наступному році. Вони очищають насіння, заготовляють добрива.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі