Назвали потреби мешканців ЛПЗ

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

Освітлення спортивних майданчиків, заміна вікон у бібліотеці та відкриття групи плавання для дітей мікрорайону – низку запитів щодо потреб мешканців мікрорайону ЛПЗ оголосили у міськраді.

Про це йшлося під час 15-ї сесії Луцької міськради 30 листопада.

У запиті до міського голови депутат Микола Романюк повідомив, що до нього звернулися мешканці мікрорайону ЛПЗ, які проживають за адресою вулиця Шота Руставелі, 9, із проханням посприяти у встановленні дитячого майданчика на прибудинковій території цього будинку.

В іншому запиті депутата йшлося про звернення колективу бібліотеки №7 та мешканців мікрорайону бульвару Дружби народів з проханням посприяти з заміною вікон на енергозберігаючі у закладі. Це сприятиме комфортним умовам перебування відвідувачів у закладі.

Зверталися лучани також з приводу освітлення спортивних майданчиків на території ЗОШ №20. Вони просять забезпечити зовнішнє освітлення цих спортивних майданчиків.

На думку мешканців мікрорайону ЛПЗ, спортмайданчики, призначені для ігор на свіжому повітрі, допомагають зберігати та примножувати здоров’я нації. Повноцінне їхнє освітлення дасть можливість якісно проводити тренувальний процес на свіжому повітрі і в вечірню пору доби.

Своєю чергою, депутат Микола Яручик також оголосив декілька запитів, у яких порушив питання вирішення проблем мешканців мікрорайону ЛПЗ. Так, до нього звернулися батьки дітей мікрорайону з проханням створити групу з плавання в басейні ЗОШ №20, які не є вихованцями школи, оскільки плавання розвиває дихальний апарат та сприяє загальному зміцненню здоров’я дітей.

В іншому запиті депутат повідомив, що до нього звернулися члени ініціативної групи мікрорайону ЛПЗ з проханням перевірити стан електропроводки в клубі «Стріла». Щотижня у клубі ініціативна група проводить спортивну гімнастику вранці, після чого влаштовуючи різноманітні майстер-класи.

Усі вказані запити колег обранці міської громади підтримали.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі