Виступ оркестру 14-ї ОМБ в Шацьку та Ковелі

  1. Новина відноситься до:

Військовий оркестр 14-ї механізованої бригади, що дислокується в місті Володимир-Волинський, виступив 1 грудня, в селищі Шацьк.

Концерт відбувся в обідню пору в селищному сквері. Музиканти на чолі з начальником оркестру – військовим диригентом старшим лейтенантом Ярославом Королем виконали музичні твори класичних та сучасних українських композиторів.

Про це повідомляє Район.Шацьк.

Строгі, підтягнуті, у військовій формі – ці люди з власного досвіду знають, що таке війна. Утім, під час виступу продемонстрували свою поетичну вдачу, чутливу душу і любов до прекрасного.


 



Жителі Шацька, школярі і студенти супроводжували кожен музичний номер щирими оплесками. Особливо сподобалося глядачам виконання пісні «Розпрягайте, хлопці, коней» - разом з артистами співали всі присутні на концерті.
 



Участь у заході взяли і представники Шацького районного військового комісаріату, які розмістили поряд агітаційний намет з рекламною продукцією та проводили роз’яснювальну та агітаційну роботу щодо залучення громадян на військову службу за контрактом до лав Збройних Сил України.

Військовий комісар Василь Матвійчук привітав музикантів, а на завершення їхнього виступу подякував за чудовий концерт і вручив квіти єдиній жінці-учасниці оркестру.
 



Днем раніше, 30 листопада, оркестр виступив з концертною програмою у Ковелі, біля Палацу учнівської молоді.

Як пише Kowel.com, протягом години військовий оркестр професійно виконував твори класичних та сучасних композиторів. На цю непересічну подію зібралось чимало ковельчан.
 



Начальник оркестру, диригент Ярослав Королець розповів, що вони не вперше проводять подібні акції з метою популяризації військової служби та ролі музики у цивільному житті. До цього вони побували в декількох населених пунктах Волині. Зокрема, на Театральному майдані Луцька (27 листопада), в Маневичах, Ківерцях, Ратному та Турійську.

Сьогодні, 2 грудня, концерти військового оркестру заплановані об 11.00 год. в смт. Іваничі та в 14.00 год. в смт. Локачі.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі