Фестиваль «Бандерштат» залишається у Луцьку

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Фестиваль українського духу та альтернативної музики у 2017 році знову пройде у Луцьку, - повідомляють організатори на сторінці фестивалю у мережі Facebook.

«1. Фестиваль залишається в Луцьку. На щастя, чи на жаль, але ми переїжджаємо з території кінно-спортивної школи (так званого "іподрому"). Пов'язно це з тим, що територія школи буде відведена під новий муніципальний проект.

Тим не менше, на нову територію Бандерштату, значно більшу і локаційно зручнішу, відвідувачі зможуть потрапити прямо з центральної алеї парку. Відтак, приїжджі гості фестивалю житимуть в умовах позаміської природи, щодо лучан - то вони зможуть потрапити на Бандерштат, не полишаючи центральної частини Луцька. З часом ми викладемо всі необхідні карти для кращого розуміння місцезнаходження нової локації.

2. Вже в понеділок, 5 грудня, ви зможете придбати перші квитки на Бандерштат'17. Стартова (обмежена) партія квитків - по 300 гривень, буде доступна на concert.ua та kasa.in.ua. Готуйтесь!

3. В грудні чекайте на перші музичні анонси Бандерштату!

4. Бандерштат'17 готує для відвідувачів три повноцінні музичні локації: Головна сцена, Важка сцена та Тиха сцена.

Також, заплановане започаткування декількох нових тематичних музичних локацій: етно-сцени, реп-сцени та електронної сцени, над адаптацією яких до фестивалю і загальним концептом ми зараз працюємо.

Класичні фішки Бандерштату - безалкогольний формат, гутірки, спорт, літературна сцена, Бандер-food, презентації молодіжних та громадських ініціатив - все це і багато чого іншого - лишається незмінно з нами.

5. Невдовзі ми презентуємо вам і нову афішу фестивалю!

Слідкуйте за новинами та анонсами. Лишайтеся з нами і разом ми зробимо одне з кращих музичних свят 2017 року. Все буде Бандерштат!», - йдеться у дописі.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі