У Луцьку – нова арт-галерея від художниці Наталки Грабовецької

Луцька художниця-абстракціоністка Наталка Грабовецька відкрила картинну галерею, де окрім власних робіт молодої мисткині представлені твори відомих українських художників. Відтепер поціновувачі сучасного українського мистецтва мають нагоду не лише отримати естетичне задоволення від перегляду експозиції, а й придбати картину, яка припала до душі.

Відкриття арт-галереї NO PINK SUGAR відбулося 29 листопада у торговому центрі «Гранд-Волинь».

Богемна мистецька атмосфера була витримана у всіх деталях: від портрету олівцем усім бажаючим та шампанського гостям заходу до класичного музичного супроводу. На подію завітали усі, хто небайдужий до сучасного українського мистецтва. Серед гостей були помічені і депутати обласної та міської ради, а також Митрополит Луцький та Волинський Михаїл.

Наталка Грабовецька

Наталка Грабовецька

На виставці експонують роботи авторки мистецького проекту Наталки Грабовецької та відомих волинських художників Андрія Русановича та Олі Кучми.

Особливу увагу присутніх привернула картина господині вечора Наталки Грабовецької «Півник та куріпка». Цікаво, що натури, з яких малювала картину художниця, - чорні півник та куріпка – доповнили експозицію своєю особистою присутністю.

Зі слів менеджера та співзасновника проекту пані Анни, відвідувачів галереї будуть постійно дивувати. Так, експозиція буде постійно оновлюватись як роботами художників-початківців, так і антикваріатом.

«Ми несемо до людей багатогранне мистецтво. Усі художники творять у своїй особливій манері. А наше завдання поєднати те, що непоєднуване, і дати можливість лучанам насолодитись гармонійною експозицією» - додає співзасновниця галереї Анна.

Варто зауважити, що організатори виставки потурбувалися і про особливий подарунок для відвідувачів заходу. Зокрема, усі бажаючі могли отримати власний портрет олівцем у виконанні талановитої портретистки Ірини.

Гості, які прийшли на відкриття нової виставки, вітали творчий тандем Наталки та Анни, бажали натхнення у творчості, дарували квіти та подарунки, зітхали біля картин, потягували шампанське і багато фотографувались.
 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі