У Луцьку демонтують спалений стенд Героям. Фото

Нещодавно оновлений стенд пам’яті Героям Небесної Сотні та Героям АТО демонтують, аби відновити після пожежі. Як запевняють працівники, що проводили роботи, фотостенд реконструюють вже найближчим часом.

Демонтаж стенду розпочали 30 листопада, рівно через тиждень після того, як у ніч з 23 на 24 листопада трапилась пожежа, що і знищила частину стели.

Нагадаємо, 24 листопада посеред ночі згорів стенд пам’яті Героям Небесної Сотні та Героям АТОщо на Театральному майдані Луцька. Причиною пожежі назвали займання від лампадок, які запалені залишали на підставці стенду.

Варто додати, що напередодні пожежі, фотостенд Героям відреставрували та розширили на 7,5 метраРоботи обійшлись міському бюджету у понад 150 тисяч гривень. Головним підрядником та виконавцем робіт по реставрації є приватне підприємство «Факторія», яке власне і здійснює демонтаж та відновлюватиме стенд після пожежі.

Головний інженер ТзОВ «Факторія» Вадим Ярощук, у коментарі журналістам Інформаційного Агентства Волинські новини щодо термінів закінчення робіт відповів оптимістично, але не конкретно.

«Найближчим часом і якнайшвидше. На сесії міської ради саме вирішують чи залишити поличку, на якій стояли лампадки, що врешті призвело до пожежі. Як тільки вирішать, на протязі двох тижнів все буде готове», - переконує інженер проекту.

Зауважимо, що відновлення спаленого стенду Героям вартуватиме Луцьку 90 тисяч

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі