Роман «Тигролови» вийде друком з новими ілюстраціями

Роман «Тигролови» вийде друком з новими ілюстраціями

Київське видавництво «Основи» готує до друку ілюстрований роман «Тигролови» видатного українського письменника Івана Багряного. Видати книгу планують до Дня Святого Миколая.

«Навіть якщо ви були неслухняні, ви заслуговуєте знайти цю книжку в себе під подушкою», – написала на своїй сторінці у Facebook директорка «Основ» Дана Павличко.

«Цей твір – шедевр української літератури, який поповнить нашу лінійку альтернативної шкільної серії. Це дуже важливо для нас, адже ми прагнемо показати, що класична література – цікава, динамічна й захоплива», – кажуть у видавництві.

Над книжкою протягом року працювала арт-директорка «Основ» Анна Копилова. Ілюстрації до «Тигроловів» створив татуювальник Денис Тьомний. «Ці малюнки – мій погляд на те, які б масті носив на собі головний герой», – сказав він.

У видавництві «Основи» зазначають, що книга стане ідеальним подарунком як дорослим, так і для дітей: «Захопливий сюжет, справжній кінематографічний екшн, надзвичайно якісні й оригінальні ілюстрації вразять поціновувачів. Сподіваємось, що читання «Тигроловів» принесе  насолоду й підліткам, і вони почнуть читати більше».

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі