У Луцьку поки не купуватимуть нові паркомати

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

Комісія міськради з питань транспорту не погодила виділення коштів на придбання паркоматів для КП «АвтоПаркСервіс».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 28 листопада.

Так, у рамках перерозподілу коштів міського бюджету 80 тисяч гривень пропонували спрямувати на придбання паркоматів для КП «АвтоПаркСервіс». Про це повідомила директор департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова.

Голова комісії Андрій Козюра зауважив, що наразі багато питань виникає щодо «транжирства коштів» на цьому підприємстві. Так, з його слів, підприємство, проїдаючи кошти міського бюджету, має роздутий штат, з двома бухгалтерами на 10 працівників. Отже, спочатку пропонується заслухати звіт керівника підприємства, після цього затвердити проект розвитку і виділяти фінансування. Паркомати, мовляв, можна придбати і в січні наступного року.

Члени комісії погодилися, що кошти на придбання паркоматів доцільно виділяти після ознайомлення зі звітом директора КП «АвтоПаркСервіс».

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі