На Волині освятили фундамент нового храму

Джерело: Кордон
  1. Новина відноситься до:

У Любомлі заклали капсулу та освятили фундамент нового храму, - інформує Кордон. 

У понеділок, 21-го листопада, митрополит Луцький та Волинський Михаїл спільно з отцем Віктором Возняком, настоятелем Свято-Михайлівського храму, освятили фундамент нового храму та заклали капсулу з іменами усіх благодійників, хто пожертвував кошти на зведення нової церкви Архістратига Михаїла у Любомлі.

Така подія відбулась на престольне свято для частини жителів міста, оскільки 21-го листопада християни вшановують Архістратига Михаїла, якого вважають покровителем храму у Любомлі.

Священнослужителі спільно помолились та побажали якомога швидкого завершення будівництва храму. Митрополит Луцький та Волинський Михаїл побажав усім віри, наснаги, благословіння та зазначив про значну роль кожного християнина для зведення святині.

Декан та настоятель Свято-Михайлівської громади отець Віктор вручив медалі “За благочинність” двом любомльським меценатам, які долучились до зведення храму, – Дмитру Шлапі та Валерію Міщуку. До того ж, отець вручив чимало подяк для тих, хто допоміг розпочати будівельні роботи.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі