На яких парковках у Луцьку можна не платити

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Якщо замість паркомата на платній парковці збирають з клієнтів готівку люди, це є порушенням законодавства, - наголошують у мерії.

Про це повідомили під час оперативної наради в першого заступника Луцького міського голови 8 листопада.

Як зауважив перший заступник міського голови Тарас Яковлев, у місті поступово впорядковуватимуть платні парковки. Так, наприкінці листопада запрацює парковка на Замковій площі, яку відкриватимуть сьогодні (як пояснив посадовець, йдеться про приватні інвестиції).

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, першу комунальну парковку нещодавно відкрили на Завокзальному ринку. Варто додати, що цю парковку на вулиці Карпенка-Карого облаштували під знаком «зупинку заборонено».

Зі слів Яковлева, в листопаді планують надіслати листи підприємцям, які мають парковки. Відповідно до законодавства, якщо на місці для паркування не встановлений паркомат, а «якийсь дядько збирає гроші», за це можна не платити і варто про такі факти повідомляти у міськраду. Таким чином парковки планують привести у відповідність до чинного законодавства. А з тими, хто порушує законодавство, збираються розривати договори оренди земельних ділянок.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі