Новини минулого: 8 листопада

  1. Новина відноситься до:

«Український голос», 12 листопада 1942 року

Реєстрація шлюбів, заключених перед І. ІХ. 1942 р. Німецький суд звертає увагу населення на те, що всі подружжя заключені перед І. ІХ. 1942 р. до влаштування теперішніх районових урядів громадянського стану – приблизно початок червня 1942 р. мусять бути затверджені Гебітскомісаром в терміні до 20. XI. 1942 р. Сюди належать не тільки церковні шлюби або заключені перед якимсь іншим місцевим урядом, але також подружжя зав’язані перед німецьким урядом. Якщо подружжя до вище поданого терміну не буде затверджене, воно уважається неважним без признання належности судовим присудом.

Концерт учнів Музичної школи в Рівному. В неділю 1 листопада ц. р. в Рівному відбувся цікавий концерт учнів місцевої середньої Музичної школи ім. Лисенка. Школа, що існує з жовтня м. р., нараховує 75 учнів. Серед учнів, як показав концерт, є багато талановитої української молоді, з якої можуть вийти першорядні артисти.

Зі спорту. В неділю 8 листопада ц. р. на спортовому стадіоні в Луцьку відбулися реваншові футбольні змагання між Українським Спортовим Клюбом «Старт» з Луцька і здолбунівським «Темпо». Змагання закінчилися нерішеним вислідом 1:1. Гра проходила повільно. Глядачів було мало з огляду на погоду.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі