Новини минулого: 29 жовтня

  1. Новина відноситься до:

«Радянська Волинь», 29 жовтня 1952 року

Щоб шуміли захисні смуги. Працівники Несвічівського лісорозсадника вже четвертий рік проводять насадження захисних смуг вздовж залізниці. Всі дерева добре прижилися і швидко ростуть. За посадками встановлено старанний догляд, зокрема тричі за літо проведено розпушування міжрядь. Працівники розсадника зобов’язались навесні 1953 року обсадити залізничну колію від станції Несвіч до Гнідава.

Готують площу під сад. Тракторна бригада Петра Омельчука з Луцької МТС успішно здійснила свої договірні зобов’язання в обслужу вальному колгоспі ім. Жданова. Зокрема завдання зяблевої оранки перевиконано на 60 гектарів. Виорано на зяб 860 гектарів, з них 400 гектарів глибокої оранки. Зараз трактористи Леонід Омельчук та Іван Курбан трактором «ДТ-54» готують грунт під колгоспний сад на площі 15 гектарів.

Наступ народної армії В’єтнаму триває. Делі, 27 жовтня (ТАРС). Радіо Делі передає, що народна армія В’єтнаму почала широкий наступ через Чорну ріку на французькі аванпости за 90 миль на північний захід від Ханоя.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі