Тим, хто віддав життя за Україну: віддали шану загиблим волинським захисникам. ФОТО

Тим, хто віддав життя за Україну: віддали шану загиблим волинським захисникам. ФОТО
  1. Новина відноситься до:

Більше сотні волинян долучились до спільної молитви за душі волинян, які віддали за мирне небо найдорожче, що мали – власне життя.

Панахида за загиблими в АТО відбулась на Алеї почесних поховань у селі Гаразджа Луцького району.

До молитви долучились родичі загиблих, бойові побратими, військовослужбовці. Віддати шану приїхали і представники влади, проте обійшлось без традиційних довгих промов. До присутніх звернувся міський голова Микола Романюк, висловивши співчуття родинам загиблих та подякувавши за подвиг їх дітей.

Молитву за упокій душ провів Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, яку «закріпили» вистрілом з гармати в повітря волинські козаки.

Після цього побратими загиблих поклали квіти до їхніх могил. Місця останнього спочинку освятили водою, наостанок приклонитись перед своїми чоловіками, синами та друзями підійшли родичі та близькі загиблих.

Як повідомляли Хроніки Любарта, сьогодні країна святкує День захисника України. З метою вшанування мужніх та героїчних захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій та звитяг українського народу у Луцьку та області сьогодні, 14 жовтня, відбувається низка заходів.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі