У Луцьку завершують встановлювати стенд пам'яті загиблим Героям. ФОТО

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Завершуються роботи з розширення стенду пам'яті на Театральному майдані Луцька. Підрядники обіцяють встигнути закінчити роботи до 14 жовтня, аби відкриття відбулося в День захисника України.

Нагадаємо, на сайті Єдиної системи місцевих петицій опублікували відповідь на пропозицію Надії Дударь про розширення стенду загиблих воїнів, що у Луцьку.

Міська рада прийняла рішення про фінансування робіт з розширення та реставрації символічного стенду. Підряд на проект отримало приватне підприємством Факторія, а роботи з оновлення стели розпочалися на початку жовтня.

Переважні зміни у зовнішньому вигляді стели пам'яті стосуватимуться тієї частини стенду, де розміщені фотографії загиблих за єдність України. 6-ти метрову конструкцію подовжують ще на 7,5 метра, таким чином, вона зможе вмістити ще 200 фотографій загиблих героїв. 40 фото зі стенду були оброблені дизайнерами підрядника та підігнані під один формат на однаковому фоні. У нижній частині стенду домонтовується ще одна мармурова поличка для квітів та лампадок.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі