У КП «Парки та сквери міста Луцька» плануються кадрові зміни

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Очільник комунального підприємства «Парки і сквери міста Луцька» відзвітував за роботу підприємства. Проте члени виконкому відзначили збитковість підприємства, а в керівника немає бачення майбутнього розвитку установи. У підсумку – на підприємство чекають кадрові зміни.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 7 жовтня, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини. 

З інформації директора комунального підприємства Анатолія Трикуша стало відомо, що за станом на 1 вересня, підприємство має збиток в розмірі 66 тисяч гривень.

Він пояснив: підприємство збиткове у зв’язку з незадовільним станом автотранспортних засобів та фототехніки, основна частина транспортних засобів експлуатується більше 30 років і потребують вартісного ремонту, малою кількістю приватних замовлень. Крім того, є й нюанси щодо виконання робіт за замовленням на роботи територіальної громади міста.

«Вартість замовлень на роботи для територіальної громади міста є меншою за економічно обґрунтовану, проте за відсутності інших замовників, підприємство змушене погоджуватися на невигідні роботи», - поінформував Анатолій Трикуш.

Заступник міського голови Юрій Моклиця поцікавився ситуацією, яка виникла між комунальним підприємством та ТОВ «М.Ж.К.».

Нагадаємо, ТОВ «М.Ж.К.» виграло тендер на озеленення міста і найняло КП «Парки і сквери», яке цей же тендер програло, як субпідрядника. На це Анатолій Трикуш знизав плечима: мовляв тендер програли, але ж заробляти треба – то й найнялися.

Звертаючись до Анатолія Трикуша, Луцький міський голова Микола Романюк пояснив: керівник не бачить майбутнього, стратегії розвитку підприємства. А ось профільному заступнику Юрієві Моклиці «дав добро» на зміни.

«У нас відбулася не одна розмова. Ми говорили про кадрові зміни. Що ж, зелена вулиця. Те, що ми обговорювали, впроваджуємо в життя: подавайте стратегію розвитку підприємства, пропозиції до бюджету», - пояснив він.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі