Новини минулого: 5 жовтня

  1. Новина відноситься до:

Газета «Радянська Волинь», 5 жовтня 1962 року.

Запуск американського космонавта. НЬЮ-ЙОРК, 3 жовтня, (ТАРС). Сполучені Штати провели сьогодні з свого полігону на мисі Канаверал запуск на орбіту капсули "Сигма-7" з космонавтом Уолтером Шіррі. Запуск проведено о 15 годині 15 хвилин за московським часом. Передбачається, що коли все йтиме нормально, американський космонавт зробить шість витків навколо земної кулі.

Повернення Л.І. Брежнєва з Югослоавії. МОСКВА, 4 жовтня. (ТАРС). Сьогодні в Москву з Белграда повернувся Голова Президії Верховної Ради СРСР Л. І. Брежнєв. На запрошення президента Федеративної Народної Республіки Югославії Йосипа Броз Тіто він зробив офіціальний візит-відповідь у дружню країну. На Внуковському аеродромі, прикрашеному державними прапорами Радянського Союзу, Л. І Брежнєва і осіб, які його супро водять, зустрічали товариші Ф. Р Козлов, О. М. Косигін, Д. С. Полянський, М. А. Суслов, М. М Шверник» Б. Б. Грйшин, П. Н Демічев та інші. Москвичі сердечно поздоровили Л. І. Брежнєва з успішним завершенням візиту.

Погода. За даними гідрометеорологічної служби, сьогодні в Луцьку та області слід чекати невелику хмарність, без опадів, у першій половині дня туман. Вітер східний, слабкий до помірного. Температура 4—19 градусів.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі