Злив відремонтованої вулиці Лесі Українки не витримує дощів

Джерело: Район Луцьк

Внаслідок тривалого дощу на перехресті вулиць Лесі Українки та Кривий Вал утворилася величезна калюжа, - інформує Район. Луцьк.

Потоки води не стікають у дренажну систему, як обіцяли, розпочинаючи реконструкцію пішохідної вулиці. Цю проблему повинні були врахувати під час ремонту.

Проте з фото чітко видно, що лучанам доводиться фактично «перепливати» цю частину вулиці.

Про подібну проблему написав і депутат Луцької міської ради Павло Данильчук, який вважає, що «відбулася не реконструкція вулиці Лесі Українки, а банальний ремонт, який і незавершений досьогодні».

«Ми зараз спостерігаємо ще більше проблем із водовідведенням та паркуванням авто на пішохідній частині вулиці», – відзначив Данильчук.

Нагадаємо, що 3 жовтня Пункт прийому візових анкет у Луцьку переїхав з вулиці Рівненської, 26, на Кривий Вал, 31, що вже із перших днів створило певні незручності для місцевих.

До слова, прокуратура області розпочала два кримінальні провадження щодо ремонту центральної вулиці Луцька Лесі Українки.

Крім того, із самого початку реконструкції пішохідної вулиці міста навколо цієї теми виникають постійні скандали як щодо доцільності такого ремонту, так і щодо збереження історичної автентичності та зелених насаджень.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі