«Зазирни у мої сни»: Макс Кідрук презентує у Луцьку новий роман

Презентація нового роману-трилера Макса Кідрука «Зазирни у мої сни» відбудеться 28 вересня о 19:00 у клубі «Сучасник» (вулиця Конякіна, 14).

У рамках всеукраїнського туру Макс Кідрук з новим романом відвідає понад міст України, крім того, на початок листопада заплановані виступи в містах Німеччини.

"Зазирни в мої сни" - новий трилер Кідрука, що представляє собою поєднання страшної містики і динамічного техно. В основі сюжету - історія маленького хлопчикаТео з Рівного, у якого під час нескладної операції по видаленню гнійника за вушком на кілька секунд зупинилося серце. Незабаром після пережитої клінічної смерті якась таємнича сутність почала тероризувати дитини в снах. Зрештою Мирон Бєлінський, батько Теодора, змушений вивезти сина в Америку, де новітні досягнення нейротехнологій дозволять заглянути в його сни.

Роман з’явився на книжкових полицях у вересні цього року.

Зі слів автора, «Зазирни у мої сни» - це його «перша книжка, що матиме подвійне дно, яка має ще щось поза трешевою історією».

«… у світі точно є речі, які ти не здатен контролювати, але які ніколи та нізащо не захочуть лишити тебе осторонь».

Чим закінчиться боротьба батька за свого сина? Хто переможе: Тео чи містичний «хтось» у його голові? Про все це та багато іншого ви дізнаєтесь на презентації роману у середу, 28 вересня.

Організовує захід у Луцьку мистецьке об’єднання «стендаЛь».

За додатковою інформацією звертатися за телефоном 066 62 647 22, або у Фейсбук чи ВК.

Квитки можна придбати у антикафе «Innerspace» (вулиця Паркова, 5).

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі