Лучанам пропонують вчити іноземну мову за допомогою фільмів

Лучанам пропонують вчити іноземну мову за допомогою фільмів
  1. Новина відноситься до:

У Луцьку стартували безкоштовні кіноперегляди мовою оригіналу.

Таку ініціативу проявили організатори проекту «Мовне волонтерство»: «Українська Софтверна Компанія» та ВОГО «Фундація розвитку громад», - повідомляють організатори.

«Усі учасники проекту приходять до нас за знаннями. Все більше людей цікавляться саме практичними навичками: їх цікавить базова граматика, а основний акцент вони бажають робити на лексику. Люди хочуть знати, як поводити себе в аеропорту, як за кордоном купити білет на потяг, зробити замовлення із американського сайту тощо. Ми намагаємося виправдати їхні очікування. Як відомо, найкраще освоїти лексику у відповідному мовному середовищу. Тож ми й вирішили запровадити ці кіноперегляди. Вони допоможуть відчути правильну вимову, зрозуміти значення багатьох ідіом, які не вивчаються у підручниках. Ми впевнені, цей метод навчання допоможе у нашому навчальному процесі», – розповідала одна з викладачів проекту Оксана Кривко.

Лучани вже мали змогу переглянути мультфільм «Льодовиковий період 3: Ера динозаврів» (2009). 25 липня запланований перегляд фільму «Шоу Трумана» (1998).

«Перегляд фільмів проходитиме кожної суботи до кінця літа. Однак, якщо така практика дасть позитивні результати, то ми продовжимо її впроваджувати й надалі. Наше завдання – урізноманітнити навчання, зробити його максимально ефективним та доступним», – доповнює прес-секретар «Української Софтверної Компінії» Вікторія Горбай.

Суботній перегляд фільмів є абсолютно безкоштовним, однак вітаються благодійні пожертви на допомогу волинським солдатам у зоні АТО.

У зв’язку із обмеженою кількістю місць потрібна попередня реєстрація. Телефон для довідок: 74-02-32.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі