Волинський письменник претендує на шевченківську премію

Джерело: громадське.волинь
  1. Новина відноситься до:

Волинська організація Національної спілки письменників України висунула Івана Корсака на здобуття Національної премії імені Тараса Шевченка. Про це розповіла голова Волинської організації НСПУ Ольга Ляснюк, - повідомляє «Громадське. Волинь».

«Ми висунули Івана Корсака на цю премію за три книги. А саме: «Борозна у чужому полі», «Запізніле кохання Миклухо-Маклая» та «Вибух у пустелі»… Іван Феодосійович безперечно заслуговує на цю відзнаку. Крім того, у нього ще й така знакова подія у цьому році. 15 вересня йому виповнюється сімдесят років. На засідання правління нашої організації ми одностайно вирішили, що Іван Корсак вартий того, аби бути відзначеним такою премію», – розповіла Ольга Ляснюк.

Довідково:

Іван Корсак – письменник, журналіст, почесний громадянин Луцька та Каменя-Каширського. У творчості автора переважають романи та оповідання історичної тематики, де автор вміло розповідає про видатних українців, які з тих чи інших причин незнані та не пошановані в нашій державі.

У доробку Івана Корсака такі твори, як: «Тіні і полиски», «Покруч», «Оксамит нездавнених літ», «Гетьманич Орлик» , «Імена твої, Україно», «Таємниця святого Арсенія», «Тиха правда Модеста Левицького», «Капелан Армії УНР», «Отаман Чайка», «Діти Яфета», «Корона Юрія», «KARŪNOS DEIMANTO PASLAPTIS» \ «Секрети королівського діаманта», «Завойовник Європи», «Немиричів Ключ», «На межі», «Мисливці за маревом», «Борозна у чужому полі», «Перстень Ганни Барвінок», «Вибух у пустелі», «Запізніле кохання Миклухо-Маклая».

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі