Дощ змиває асфальт у Луцьку: дорожнє покриття у центрі міста кластимуть вдруге

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини

Відновити дорожнє покриття у Луцьку після робіт із заміни мереж не можуть вже декілька тижнів. Причина - новий асфальт знищують зливи.

Декілька тижнів тому на ділянці вулиці Нестора Бурчака, що поблизу меморіального комплексу «Вічна слава», на розі з вулицею Шопена, розпочали роботи з заміни газових мереж. Так, на проїжджій частині зняли асфальт, а після виконання робіт з заміни газових мереж ділянку засипали. Втім, у ніч з 10 на 11 серпня стався неприємний інцидент – вантажівка, яку залишили на цій ділянці, глибоко вгрузла колесом у землю через те, що земля розмокла від дощу.

Невдовзі на цій ділянці новий асфальт все ж поклали, однак на ньому почали з’являтися тріщини. Як можна побачити, за станом на 16 серпня, нещодавно вкладений асфальт зняли, а місце проведення робіт засипали щебенем.

У департаменті житлово-комунального господарства міськради повідомили, що дозвіл на проведення робіт на цій ділянці брало ПАТ «Волиньгаз» у департаменту муніципальної поліції.

Своєю чергою, в ПАТ «Волиньгаз» пояснили, що, відповідно до інвестиційної програми, здійснювали заміну газопроводу та ШРП (шафного регуляторного пункту). Після здійснених робіт підрядна організація клала асфальт на вказаному відрізку дороги, але негода, що обрушилася на Луцьк декілька днів тому, внесла свої корективи, тож покладене покриття просіло. Отже, з вівторка підрядник знову розпочинатиме роботи з відновлення покриття.

Таким чином, відрізок проїжджої частини на розі двох вулиць у центрі Луцька впродовж декількох тижнів лишається огородженим, покриття досі не відновили.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі