Виставку вишитих бісером картин представили у Луцьку. ФОТО

18 серпня у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва (проспект Волі, 2)  презентували роботи з бісеру лучанки, майстрині Наталії Сливи.

На огляд поціновувачів мистецтва представили вишиті бісером картини. Майстриня, пані Наталія, розповіла, що різною вишивкою захоплюється з дитинства, а бісером вишиває вже два роки. Натхнення черпає в красі волинської природи. Її картини є в різних куточках світу – в США, Росії, Німеччині, Польщі, Білорусії та Італії.

«Вишивкою бісером можна прикрасити одяг, аксесуари, предмети інтер’єру. Такі картини не тільки відмінний спосіб прикрасити приміщення, але й прекрасний подарунок для людей, що цінують хендмейд, – розповіла ведуча заходу головний бібліотекар книгозбірні Любов Фрадинська, –  Створювати шедеври з бісеру непросто, але можна почати з невеликих композицій і картин. Ми демонструємо нашим читачам та всім поціновувачам мистецтва прекрасну можливість творчого відпочинку та духовного збагачення. Адже сучасна бібліотека це не тільки книга і комп’ютер, а й майданчик для спілкування, обміну творчими ідеями та можливістю для самовираження».

Виставка триватиме до 10 вересня 2016 року.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі