Святковий велопробіг у Луцьку: як це було

Джерело: Луцька міська рада
  1. Новина відноситься до:

У Луцьку відбувся масовий велопробіг «Колесо здоров’я», присвячений Дню Державного Прапора України та 24-й річниці Незалежності України.

Його організували комітет з фізичної культури та спорту, відділ у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради, міський центр фізичного здоров’я населення та Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Спортивні змагання стартували біля пам'ятника Тарасу Шевченку на проспекті Волі.

Першими стартували представники Волинської обласної громадської організації «Інваволинь» перегонами на хенбайках і візках серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату на проспекті Волі (від вулиці Паркової до вулиці Шопена).

На завершення перегонів усі охочі мали можливість організованою колоною проїхати вулицями нашого міста за затвердженим маршрутом: (старт біля пам’ятника Т.Г. Шевченку) проспект Волі – Київський майдан – вул. Дубнівська – вул. Авторемонтна – вул. Рівненська – проспект Волі – вул. Шопена – проспект Василя Мойсея – вул. Винниченка – проспект Волі – (фініш біля пам’ятника Т.Г. Шевченку).

Велопробіг відбувся під гаслом «Лучани - за здоровий спосіб життя!» і мав на меті популяризувати активний відпочинок, масове залучення жителів нашого міста до активних занять фізичною культурою та спортом.

У заході брали участь цілі родини, які прибули на власних велосипедах. Учасники велопробігу прикрасили свої велосипеди прапорами України.

На завершення велопробігу учасники змагань брали участь у конкурсах, вікторинах, переможці яких отримали призи від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі