Дизайнерка з Луцька розповіла про свою першу колекцію одягу

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Відвідувачі четвертого гастрономічного фестивалю Lutsk Food Fest мали нагоду познайомитися не лише з різноманітними смаколиками, а й побувати на показі мод. Зокрема, свою колекцію літнього одягу представила луцька модельєрка Жанна Тріль.

Авторка моделей зізналася, що це її перша колекція, над якою працювала більше 4 місяців. Від задуму до втілення пройшов надзвичайно складний процес: з часом до образів додавалися деталі, а щось навпаки забиралося.

Власне, зауважує модельєрка, створити одиничні моделі і цілу колекцію – це трохи різні речі. Адже в колекції образи мають бути між собою поєднані деталями, тканинами, кожен образ має доповнювати один одного, аби вся колекція виглядала органічно.

Для цієї колекції Жанна Тріль обрала натуральні тканини, адже саме в такому вбранні людина почувається найбільш комфортно.

«Я одразу ж знала, що це має бути льон і пастельні тони. Хотілося, щоб не колір чи різні крої забирав на себе увагу, а щоб одяг був комфортним, зручним, універсальним. Хотілось, аби більше уваги звертали на жінку, її красу, а не на одяг, який забирає акценти», - пояснює свої рішення Жанна Тріль.

Власне, авторка колекції пояснює: скільки себе пам’ятає завжди прагнула шукати свій стиль у одязі, а магазинні речі не завжди задовольняли її потреби.

«Мені потійно здавалося, що одяг, який продається в магазинах, якийсь схожий між собою, що там все однакове і не завжди підходить для тебе. Цікавіше, коли твоє вбрання вирізняється, коли воно підходить тобі, твоїм відчуттям», - розповідає вона.

Перша колекція Жанни Тріль – це лише початок. Модельєрка каже, що вже має творчі плани і обдумує нові образи. Наступного разу, ділиться пані Жанна, глядачам представить вже осінню колекцію.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі