У Луцьку просять маршрутку на 55-ий мікрорайон

Організувати рух маршрутних таксі вулицею В’ячеслава Чорновола просять у Луцьку.

Про це йдеться у петиції, яку розмістив лучанин Віталій Смусьна сайті Єдиної системи місцевих електронних петицій 8 серпня.

З його слів, мікрорайон інтенсивно розбудовується, кількість мешканців збільшується, отож виникає необхідність забезпечити доїзд громадян в інші райони міста.

Найближча зупинка маршрутних таксі знаходиться на вулиці Карпенка-Карого, однак цією вулицею курсує тільки маршрутне таксі № 23, і то не стабільно, що створю суттєві незручності жителям 55-го мікрорайону.

«За останній час на вулицях В.Чорновола, О.Гончара, Д.Іващенка здано в експлуатацію кілька новобудов, інші ще знаходяться на стадії будівництва. В мікрорайоні функціонують міська дитяча поліклініка, готель, магазини, салони, розважальні заклади. Також збудовано новий дитячий садочок № 40, інтенсивно будується нова школа №27. Кількість жителів постійно зростає. Тому вже сьогодні існує гостра необхідність доїзду громадян як до 55-го мікрорайону, так і в інші мікрорайони Луцька (33, 40 -й квартали, центральна частина міста, тощо)», - пише автор.

За станом на 11 серпня петиція набрала 19 підписав із 300 необхідних.

Підписати петицію можна ТУТ.

До кінця збору підписів залишилось 11 днів.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі