Повністю розібрати депутатську огорожу завадила міліція

Повністю розібрати депутатську огорожу завадила міліція
  1. Новина відноситься до:

Роботи з демонтажу огорожі у житловому масиві «Вишенька» припинилися. На місце події приїхала міліція, мешканці житлового масиву та їх родичі.

Слідчі вивчають документи обох сторін конфлікту.

Активісти Волинського об’єднання учасників АТО та волонтерського руху за цей час встигли зрізати металеві ворота, розібрати частину бруківки та цегляної огорожі.

«Я все розумію, що вам заплатили, що ви заробляєте. Ви ж бачите, тут живуть люди. Зайдіть, запитайте! І ви кажете, що це робите, щоб допомогти АТО? Так прийдіть, я вам знайду гроші», - емоційно розмовляв із активістами депутат Волинської обласної ради Святослав Кравчук, який також має помешкання у житловому масиві «Вишенька».

На думку Кравчука, підставою для таких дій є суперечка за земельну ділянку спільного користування на території житлового масиву, яку мешканці хочуть оформити у свою спільну власність, а фірма «Домінанта», яка виконувала будівельні роботи, перешкоджає їм це зробити.

Нагадаємо, у суботу зранку 22 серпня активісти Волинського об’єднання учасників АТО та волонтерського руху розпочали демонтаж огорожі навколо житлового масиву «Вишенька». Активісти мотивували це тим, що власник огорожі ВКФ «Домінанта» передала її цій організації для розбирання на будівельні матеріали для потреб учасників АТО.

Святослав Кравчук емоційно розмовляє з активістами, які хотіли розібрати огорожу житлового масиву «Вишенька»​

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Автор: Андрій ЛУЧИК

Коментарі